sound by Jbgmusic

 

                                                                                                   

                                                   

Firma  Alfasun d.o.o iz Beograda, osnovana je 2011-te godine zahvaljujući velikom entuzijazmu svih zaposlenih, koji su svoje dotadašnje iskustvo i stečeno znanje preneli u novoosnovanu firmu.

Firma je osnovana sa ciljem da našim klijentima pruži maksimalnu zaštitu od sunca i toplote kao i drugih vremenskih prilika.

Alfasun bavi se proizvodnjom i montažom svih vrsta tendi od akrila i pvc-a kao što su : kupaste tende, polukružne tende, ravne tende, tende za lođe i terase, baštenske tende, fiksni tuneli, zastakljivanje providnom folijom tendi i bašta....

Iako relativno kratko postojimo na tržištu, naša firma nudi vrlo profesionalan i kreativan dizajn, visok kvalitet usluga, proizvoda i materijala koje koristimo, svetski poznatih proizvođača poput Sattlera, Saulenda i ostalih...Takođe, vrlo smo otvoreni za saradnju po principu Tailor made i Custom made porudzbina, potpuno prilagođenih zeljama klijenata a isto tako trudimo se da izađemo u susret svim novitetima na tržištu zaštite od sunca. Osim fizičkih lica, naša saradnja usmerena je i ka velikim korporativnim preduzećima među kojima prednjače Apatinska pivara, Knjaz Miloš i Coca-Cola Hellenic Bottling Company.